Office voor bedrijven

Office voor bedrijven

Office voor bedrijven bestaat in 2 uitvoeringen: Eenmalige aanschaf (Office 2019) of een Office 365 abonnement. Het Office 365-abonnement is flexibel; per maand af te sluiten en iedere maand upgraden of downgraden in aantal gebruikers.

Een Office 365 abonnement heeft als voordeel dat u altijd beschikt over de nieuwste versie van Office en 1000 GB opslagruimte in Onedrive (per gebruiker). Volledig in de cloud werken en geen zorgen meer over back-ups dus! Wilt u ook e-mail en contactpersonen synchroniseren en agenda's in de cloud? Kies dan voor een pakket incl. hosted Exchange (Business Premium of Enterprise E3).

Liever eenmalig aankopen zonder abonnement (geen terugkerende kosten)? Kies dan voor Office 2019. Office 2019 is momenteel de nieuwste versie van het Office-pakket. Her-installeren via Software-Reseller (bijv. bij aanschaf van een nieuwe computer) is via Software-Reseller gegarandeerd. Altijd de nieuwste en legitieme software!

Let op: Office pakketten voor thuisgebruik mogen niet zakelijk gebruikt worden. Er missen functies en onderdelen die u zakelijk nodig kunt hebben. Het is andere software. Office gebruiken voor de hele zaak zonder grote investeringen? Kies voor Office 365 voor de zaak.