Office 2019 kopen? Legale software, direct te downloaden.

Office 2019

Office 2019 is de nieuwste versie van het Microsoft Office pakket. Office 2019 is de beste optie voor mensen die Office willen gebruiken en geen jaarlijks abonnement wensen.

Office 2019 voor Windows werkt alleen in combinatie met Windows 10. Office 2019 voor Mac werkt met de huidige en de 2 vorige versies van Mac OS. Kies voor een complete werkplek Office 2019 Thuisgebruik & Zelfstandigen incl. Outlook waarbij zakelijk gebruik is toegestaan. Wilt u een pakket thuis gebruiken of bent u student, kies dan Office 2019 Thuisgebruik & Studenten incl. Word, Excel, Powerpoint en OneNote.

Software-Reseller is Microsoft Silver Partner. Legitimiteit van de software is hiermee gegarandeerd. Office 2019 kunt u hierdoor altijd herinstalleren op een andere computer. Kopen via Software-Reseller betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!