Microsoft Office 2016 Home & Business 1PC Windows

Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar
Microsoft Office 2016 Home & Business 1PC Windows
Delivery time Niet meer leverbaar
Delivery form Niet meer leverbaar


Algemeen

Krijg het gedaan met Office.

Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is ontworpen om je te helpen sneller te creëren en communiceren met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look, ingebouwde samenwerkingstools en de kracht van Outlook voor e-mail, kalenders en contactpersonen. Bovendien kun je je documenten via OneDrive in de cloud opslaan en ze vervolgens overal openen.


Unieke eigenschappen

Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is uitgerust met de volledige versies van:

  • Outlook: Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning.
  • Word: Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.
  • Excel: Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.
  • PowerPoint: Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.
  • OneNote: Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.
Microsoft Office Office for businesses
ID 2463
This product is mentioned in Office products, Office 2016, Office for home use, Office for business, Office, Business, Office (2016) for Windows PC's
Manufacturer Microsoft
License validity One-time purchase
Number of installations 1
Operating system Windows
Suitable for Windows 10,
Windows 8,
Windows 7
Available languages Dutch, English, German, French
Included Office-software Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneDrive, OneNote
Max. number of licenses (per business) 1
Number of users 1

 Order

 Supply

 Distribution

Login or sign up to view pricing