Office voor Mac

Office voor Mac

Office 2016 voor Mac en Office 365 voor Mac kopen via Software-Reseller betekent dat u direct geniet van de beste Office software die er bestaat. 

Office 365 voor Mac is een jaarlijks abonnement waarmee u altijd over de meest recente programma's van Microsoft beschikt.  U mag u ten alle tijde gebruik maken van de meest recente updates en programma's. 
Office 2016 voor Mac is verkrijgbaar als eenmalige aankoop. Dit betekent dat u eenmalig Office 2016 koopt die u op één Mac kunt installeren. U mag onbeperkt en altijd van deze software gebruik maken.

Software-Reseller is erkend Microsoft partner en werkt direct en nauw samen met Microsoft Office. Hierdoor kunnen we 100% garantie geven dat u in bezit bent van legitieme software

Onze Office voor Mac licenties activeert u via de website van Microsoft in combinatie met uw mailadres. Hierdoor bent én blijft u verzekerd van werkende software, nu en in de toekomst. Herinstalleren is hiermee altijd mogelijk. Hierdoor kunt u eenvoudig en zonder problemen de software op een andere computer of laptop installeren.

Toon meer informatie >

Welke Office pakket is geschikt voor mij?

Graag leggen we u het verschil uit tussen Microsoft Office 365 en Microsoft Office 2016 verder uit.
Hieronder vind u een handig overzicht waarmee we u het juiste product helpen te kiezen:

Microsoft Office 365 Persoanl
Product Microsoft Office 365 Microsoft Office for Mac
Licentieduur 1 jaar (daarna verlengen) Onbeperkt (eenmalige aanschaf)
Aantal apparaten 1-5 1
Inclusief updates Ja Nee
Cloud-backup Ja Nee

Ons advies

Bedenk eerst of u Office voor Mac op twee of meer computers in huis (van uzelf of van gezinsleden) wenst te installeren. Wanneer dat het geval is dan is Office 365 waarschijnlijk de beste optie voor u. U krijgt daarvoor naast Word, Excel, PowerPoint voor meerdere computers, het mailprogramma Outlook en extra opslagruimte bij OneDrive. Ook werkt u eenvoudig samen aan documenten.

Wilt u Office op één computer gebruiken en hecht u minder waarde aan online opslag en Skype, dan bent u goedkoper uit met Office 2016 voor Mac. U krijgt Word, Excel, PowerPoint en OneNote en mag deze onbeperkt en altijd gebruiken.