McAfee AntiVirus Plus 2021| 1PC - 1jaar

Merk: McAfee
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
McAfee AntiVirus Plus 2021| 1PC - 1jaar
Merk: McAfee
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

McAfee Total Security vervangt McAfee Antivirus

McAfee Antivirus is niet langer beschikbaar. De opvolger van dit product is McAfee Total Security. Koop de nieuwste uitvoering van McAfee Antivirus met betere bescherming op de pagina: McAfee Total Protection.

McAfee Antivirus Plus: Eersteklas antivirusbescherming voor uw Windows PC of laptop!

McAfee Antivirus Plus beschermt 1PC of laptop en heeft een looptijd van 1 jaar. McAfee Antivirus Plus is alleen geschikt voor Windows.

McAfee Antivirus 2021 detecteert, blokkeert en plaatst virussen en malware in quarantaine om schade aan uw pc te voorkomen. Het houdt zero-day bedreigingen en botnets buiten de deur en blijf beschermd met McAfee Active Protection™- en Global Threat Intelligence-technologie. McAfee antivirus plus detecteert software die verouderd is en dringend een update nodig heeft. Dit heeft de Kwetsbaarheidsscanner. Zo helpt McAfee u om uw PC dicht te houden. Tevens draait McAfee zelf zijn QuickScans met QuickClean.

Kopen via Software-Reseller betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

McAfee Antivirus Plus 2021 1PC 1Jaar: Bekroonde antivirusbeveiliging!

McAfee Antivirus beschermt u bij alles wat u doet op het Internet. McAfee beschermt u tegen trojaanse paarden, virussen spyware, rootkits en meer. Voordat er een nieuwe dreiging bekend is, heeft McAfee u al beschermd! De geavanceerde anti-malware houdt uw PC en laptop dus altijd schoon! Elke seconde van de dag worden er nieuwe bedreigingen gevonden en elke seconde van de dag is McAfee bezig om deze dreigingen net 1 stap voor te zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw digitale veiligheid; dat doet McAfee voor u!

McAfee logo

De unieke functies van McAfee Antivirus verder toegelicht;

  • Beveiligingsbeheer: Via uw McAfee-account kunt u de status van uw beveiligde apparaten bekijken en deze bij nood vinden of vergrendelen op afstand.
  • Bekroonde antivirus: Blokkeer virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en meer op uw apparaten.
  • McAfee WebAdvisor: Waarschuwt u voor riskante websites en voorkomt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen.
  • McAfee Shredder: Beschermt uw identiteit en privacy door belangrijke bestanden permanent van uw pc te verwijderen: ideaal voor belastingformulieren, financiële gegevens en andere persoonlijke bestanden.

De voordelen van Software-Reseller;

  • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
  • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
  • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
  • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
  • Gratis voor Software-Reseller klanten: Online privacy en security scanner!

De modules van McAfee Antivirus Plus uitgebreid uitgelegd:

Bekroonde anti-virus:

Blokkeert virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en nog meer op uw Windows PC of Laptop.

Antivirus WebAdvisor:

Waarschuwt u bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen te voorkomen. Het programma geeft zoekclassificaties, controleert of uw firewall en antivirusprogramma zijn geactiveerd, scant uw downloads en geeft een waarschuwing bij bekende bedreigingen.

Antivirus Shredder:

Beschermt uw identiteit en privacy door belangrijke bestanden permanent van uw pc te verwijderen. Ideaal voor belastingdocumenten, financiële informatie en andere persoonlijke bestanden.

Beveiligingsbeheerconsole:

Helpt u bij het beheren van de beveiliging van al uw PC's en laptops op een gebruiksvriendelijke webpagina.

Bekijk volledige beschrijving

 Bestellen

 Leveren

 Uitgeven

Login of registreer om te bestellen