5 redenen om klant te worden bij Software-Reseller

Wat biedt Sofware-Reseller?

Software-Reseller is er voor je. Wij optimaliseren onze systemen om je nog beter te voorzien van de juiste tools en materialen om software te kunnen verkopen aan uw eindklanten. Twijfelt u nog? Lees dan de redenen om klant te worden hieronder. Meld je gratis aan als reseller.

1. Scherpe prijzen

Wij zijn er om de marge te verhogen. Bij Software-Reseller hoef je niet te onderhandelen over een scherpe prijs, de scherpste prijs staat direct in onze shop. Doordat we direct bij de fabrikant inkopen (en partner zijn) is het voor ons geen probleem om de scherpste prijs te bieden.

2. Altijd voorraad

Vanuit onze eigen zwaarbeveiligde digitale kluis, leveren we real-time je licenties uit. De licenties staan bij ons op voorraad of we kopen ze rechtstreeks in bij de fabrikant. Zo hoeft je nooit te wachten. Uiteraard leveren we vanzelfsprekend tegen een zeer scherpe prijs. Met veel fabrikanten hebben wij een directe inkoopkoppeling. Daardoor hoef je niet te wachten en kopen we desnoods real-time voor je in. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

3. Legitieme software met certificaat

Alleen met legitieme software kan je de eindklanten écht goed bedienen. Zorg dat je altijd de bron van de software kan controleren en zorg dat de software legitiem is. Niets zo belangrijk als je eindklanten. Juist daarom is het zo belangrijk om te zorgen voor legitieme software. Verlaag je niet tot het niveau van illegale, gekraakte software, grijze import of buitenlandse licenties. Alleen topkwaliteit is goed genoeg en daarom koop je legitieme software in via Software-Reseller. Legitieme software inkopen.

4. Unieke verleng opties

Bij Software Reseller verdient de klant aandacht en krijg je tijdig een melding van ons, wanneer de licentie van je eindklant binnenkort verloopt. Op deze manier kan je de klant benaderen en de licentie verlengen. Zo kan de eindklant altijdgebruik maken van de software voordat het verlopen is.

5. Uitgebreide ondersteuning

Bij Software-Reseller helpen we je graag zodat jij zo snel en eenvoudig mogelijk de software kunt downloaden, installeren en activeren! Dit doen we al dankzij onze uitgebreide handleiding die je stap voor stap helpt met het correct activeren van de licentie, maar ook door middel van de vele hulppagina's die aanwezig zijn. Naast alle beschikbare informatie die aanwezig is zodat jij zelf de software kunt installeren, is er ook een team van specialisten beschikbaar die je graag verder helpt mocht je er tóch niet uitkomen.

Telefoon: 0031 (0)85 105 0555

Email: We beantwoorden elk bericht binnen 24 uur. Binnen onze kantoortijden zelfs binnen 2 uur!

Chat: Per chat zijn we op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 16.30 uur (CET). Je wordt binnen 1 minuut geholpen!

Contactpagina

Meld je direct aan op Software-Reseller